Северина већ неко време не крије мржу и нетрпељивост према Србима, а њену изјаву прокоментарисао је фолкер Аца Лукас, који је својевремено требало да сними са њом дует.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Pink Official

 

- Шта је она рекла? То да ли смо ми геноцидан народ тек нисмо ако је она рекла. Шта она има о томе да прича? Ако већ идемо да певамо тамо, они овамо, ми не би требало да се бавимо тиме. Има ко ће о томе да приича, постоје судови, политичари. То што је она рекла, није тачно, наравно. Кога занима шта она прича, њен посао је да пева - беснео је Лукас у емсији "Ексклуизивно".

Фото:Јутјуб принтскрин/Gloria Glam

 

- На пример, ја сам сад испала најгори усташа рекавши да је у Сребреници био геноцид, што је био геноцид, како год они то називали: велики злочин, мали злочин или средњи злочин, али ради се само о томе, да ако је био геноцид, онда би нека држава тој држави требала платити одштету. Мислим да само због тога они (Србија) не признају да се то тако зове - истакла је у даху и са смешком на лицу хрватска певачица, како би се додворила сарајевским медијима- рекла је Северина на сарајевској телевизији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".