Карамела истиче да га је посебно погодило када је настрадала Ксенија Пајчин.

- Било је ту много тужних момената, рецимо када су ми родитељи умрли, али и када је настрадала Ксенија Пајчин. Дружили смо се 24 сата, били смо као једна душа. Исто смо размишљали, смејали смо се истим стварима немам више ниједну другарицу са којима се дружим као са њом - каже Карамела.

Фото: Анђела Стевановић

 

Он је додао да никада није могао да претпостави да ће се таква трагедија догодити.

- У животу нисам могао то да претпоставим, чак они су се једном или двапут посвађали, али ништа није то изглеало алармантно. Дружили смо се, чак је и ћале мој глумио у њеном споту "Брка дебели", све ми је другачије у животу после њеног губитка - открио је Карамела.

Једна од највећих трагедија која је потресла домаћу јавну сцену било је убиство певачице Ксеније Пајчин. Њу је убио тадашњи партнер, манекен Филип Каписода, након чега је пресудио себи.

Фото: Инстаграм принтскрин/gorankaramela

 

Према изворима блиским истрази, откривено је да је Ксенијино тело било у ходнику, а Филипово у соби, док је поред њега био пиштољ. Певачица је имала улазну и излазну рану на глави, док је манекен имао само излазну рану на темену, што је указало на то да је Филип убио Ксенију, а онда пуцао себи у уста. Спекулисало се о томе да су се њих двоје свађали данима пред ову трагедију, а да је након кобног сукоба Ксенија је обукла јакну и кренула из стана, али ју је Филип убио на вратима.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".