Софија, која је у седмом месецу трудноће и даље изгледа невероватно,а посебну пажљу привлачи њена фигура коју је показала на новим фотографијама у купаћем костиму.

Фото: Инстаграм принтскрин/ софијамило

 

Она није открила где се налази тренутно, али се јасно види да ужива у трудноћи у топлијим крајевима. Софија је носила розе бикини, а у једном тренутку је показала и свог сина.

Недавно је Софија открила како јој је Лука велика подршка, али једина ствар око које нису успели да нађу заједнички језик јесте показивање сина Алексеја у јавности. Док је она желела да сакрије идентитет наследника, Јовић није могао да одоли те га је одмах путем свог Инстаграма приказао својим пратиоцима.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sofijamilo

 

- Сматрала сам да нећу своје дете да показујем јер знам како је бити изложен у јавности и мислим да син има право сутра да сам одлучи да ли ће бити део тог света или не. Али, Лука је неко ко је јако поносан на своје синове и није могао да издржи и онда сам и ја једносатвно одустала. Сви су ме прозивали као што ти кријеш лице сина, а Лука га качи, и не вреди, дигла сам руке - причала је недавно за домаће медије манекенка.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".