Sofija, koja je u sedmom mesecu trudnoće i dalje izgleda neverovatno,a posebnu pažlju privlači njena figura koju je pokazala na novim fotografijama u kupaćem kostimu.

Foto: Instagram printskrin/ sofijamilo

 

Ona nije otkrila gde se nalazi trenutno, ali se jasno vidi da uživa u trudnoći u toplijim krajevima. Sofija je nosila roze bikini, a u jednom trenutku je pokazala i svog sina.

Nedavno je Sofija otkrila kako joj je Luka velika podrška, ali jedina stvar oko koje nisu uspeli da nađu zajednički jezik jeste pokazivanje sina Alekseja u javnosti. Dok je ona želela da sakrije identitet naslednika, Jović nije mogao da odoli te ga je odmah putem svog Instagrama prikazao svojim pratiocima.

Foto: Instagram printskrin/ sofijamilo

 

- Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke - pričala je nedavno za domaće medije manekenka.

Foto: Profimedia

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".