Поштовани, пратиоци, пријатељи и припадници медија. Обично не волим да се обраћам овим путем пошто сматрам да моје име, лик и дело треба да буде везано искључиво за спортску причу и добра хумана дела. Испратио сам шта већина медија објављује у задњим данима и зато сам приморан да се обратим на овај начин - започео је Тошић и наставио:

Као што знате и можете да видите, ја сам свугде представљен као насилник и у сваком наслову сам ја лошија страна. Први сам од оних који не подржавају насиље и никад се тиме нисам служио. Зато сам хтео да знате да се у тим насловима у новинама ја уопште не проналазим! Људи који познају мене знају да сам ја човек који се увек труди да буде господин ма где год био и шта год радио. Зато бих хтео да знате да ћу и овог пута остати доследан себи, игнорисаћу измишљотине и чекати да ветар против мене прође.

Такође сматрам да би сви требало да преусмеримо своје мисли и енергију нашем најбољем спортисти Новаку Ђоковићу и станемо свим срцем уз њега! (Слично сам прошао у Кини и претпостављам како му је). Будимо уз њега! Е, срећна Нова година и Божицни празници. Свима желим све најбоље! - закључио је Тошић.

Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".