Изнад северних и западних крајева током дана ће преовладивати сунчано, крајем дана наоблачење које ће током ноћи условити слаб снег у свим крајевима. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, на истоку повремено јак, крајем дана у слабљењу.

Јутарња температура од -4 на северозападу до 4 на истоку, највиша дневна од 2 на западу у северу до 9 степени. У Београду ће сутра бити претежно сунчано, а крајем дана очекује се јаце наоблацење које це у ноћи условити повремено слаб снег. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни.

Јутарња температура око -1, највиша дневна око 3 степена. Наредних дана метеоролози очекују хладно, облачно време, у нижим пределима са снегом и уз формирање формирање мањег снежног покривача, док ће у брдско-планинским пределима падати снег уз даље повећање висине снежног покривача. На југу и југоистоку у нижим пределима у појединим данима могућа је местимично слаба киша. У јутарњим сатима местимично слаб, понегде и умерен мраз, највиша дневна температура око или мало испод просека за ово доба године.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".