- Био сам синоћ на разговору у полицији и апсолутно сам задовољан њиховим ангажманом и професионалним приступом, а осетио сам у разговору с њима и једну хуману ноту. Како су ми рекли у односу на информације од јуче преко дана нису имали нових сазнања. Зна се да се у истрази прате разни путеви и онда се неке информације елиминишу - рекао је Ненад Периш.

- Верујем МУП-у Србије, они су професионалци, снажно су се ангажовали и верујем да ће доћи до решења. Као отац који чека сина свестан сам да треба информације које имају испитати и елиминисати. Ако имају информације које га доводе до реке претпостављам да би било добро и да се почне претрага речног корита. Не кажем да до сада није, али верујем да постоје нека техничка средства којима би се то могло такође урадити - рекао је отац несталог Матеја.

Нстанак младића из Сплита већ је пети дан једна од главних тема у региону. У Београду је и Матејев отац који је синоћ рекао како је препознао сина на снимкама из града, али и оповргнуо да је он на кратком видеу на којем се види да нетко плива у Сави.

Свако ко има било какву информацију о несталом младићу моли се да о томе обавести МУП Србије или да се јави на број телефона који је породица навела као контакт: +38598432700.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".