- Bio sam sinoć na razgovoru u policiji i apsolutno sam zadovoljan njihovim angažmanom i profesionalnim pristupom, a osetio sam u razgovoru s njima i jednu humanu notu. Kako su mi rekli u odnosu na informacije od juče preko dana nisu imali novih saznanja. Zna se da se u istrazi prate razni putevi i onda se neke informacije eliminišu - rekao je Nenad Periš.

- Verujem MUP-u Srbije, oni su profesionalci, snažno su se angažovali i verujem da će doći do rešenja. Kao otac koji čeka sina svestan sam da treba informacije koje imaju ispitati i eliminisati. Ako imaju informacije koje ga dovode do reke pretpostavljam da bi bilo dobro i da se počne pretraga rečnog korita. Ne kažem da do sada nije, ali verujem da postoje neka tehnička sredstva kojima bi se to moglo takođe uraditi - rekao je otac nestalog Mateja.

Nstanak mladića iz Splita već je peti dan jedna od glavnih tema u regionu. U Beogradu je i Matejev otac koji je sinoć rekao kako je prepoznao sina na snimkama iz grada, ali i opovrgnuo da je on na kratkom videu na kojem se vidi da netko pliva u Savi.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".