Његова невенчана супруга, а мајка девојчице, С. С. (31), тврди да је злостављање трајало годину дана, али да није смела раније да га пријави, јер је претио да ће убити и њу и њених петоро деце.

- Кад год сам реаговала и преклињала га да то не чини, добијала сам батине уз претњу ножем. У новогодишњој ноћи, када је коначно ухапшен, заиста је хтео да ме закоље, зато што сам му се супротставила, али сам успела да побегнем и да позовем полицију - каже за "Новости" ова жена. - Те вечери је по ко зна који пут кренуо ножем на мене, али ме је ћерка овога пута одбранила. Покушавала је да му отме сечиво и у тој борби се посекла. Скупила сам храбрости и тај моменат искористила да позовем полицију.

Фото: Приватна архива

 

 

Према њеним речима, С. Т. је веома насилан, а нарочито када попије. Деца нису смела ни да причају, а камоли да у игри праве буку, када је он ту:

- Живели смо у правом паклу, а најгоре је ћерки, која због свега преживљеног има велике трауме. У сталном је страху да ће се он вратити и поново нас повредити. Ако се буде вратио, испуниће своје претње. Знам га!

СНИМАО ТЕЛЕФОНОМ

ПРЕМА сведочењу жене, С. Т. их је све физички и психички малтретирао више од две године, а над пасторком је сексуално почео да се иживљава када је имала свега 14 година. Незванично сазнајемо да о томе постоје и материјални докази, јер је те гнусне радње, наводно, снимао телефоном.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".