Наиме, Обрадовић је њен новогодишњи наступ назвао антимузичким и промоцијом хомосексуализма.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

- Београд, српска престоница, поново је осрамоћен антимузичким наступом Јелене Карлеуше и промоцијом хомосексуализма који се подваљује младима на дочеку фисклане Нове године, а то све преноси тв са националном фреквенцијом. Зли Весић је поново понизио наш Беоргад и Србију - написао је Обрадовић на Инстаграму, а Карлеуша му је одговорила:

Фото: АТА имагес

 

- Ви сте мени супер, баш ми је жао што такав музички стручњак као ви није нови члан жирија "Звезде Гранда"! А и згодни сте, сигурно би правили велики рејтинг тим "цоол" фашистичким испадима против својих грађана и јавних личности(Цеца је предосадна). Одакле сте? Ја као рођена Београђанка нисам сигурна да смо рођени у истом граду који називате својим. Ми Београђани не мрзимо никога, за нас су сви добродошли у овај град, па и Ви - написала је Јелена, и додала: "Смрт фашизму, слобода народу".

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Карлеуша се осврнула и на Бошкову опаску "Зли Весић":

- А тај "зли" Весић како га овај човек назива је од Београда направио центар света у новогодишњој ноћи, довео 100.000 туриста из читавог региона за дочек и показао да смо град великог срца који не дели људе по националности, вероисповести или сексуалном опредељењу. Ја волим Београд- закључила је Карлеуша.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".