Naime, Obradović je njen novogodišnji nastup nazvao antimuzičkim i promocijom homoseksualizma.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

- Beograd, srpska prestonica, ponovo je osramoćen antimuzičkim nastupom Jelene Karleuše i promocijom homoseksualizma koji se podvaljuje mladima na dočeku fisklane Nove godine, a to sve prenosi tv sa nacionalnom frekvencijom. Zli Vesić je ponovo ponizio naš Beorgad i Srbiju - napisao je Obradović na Instagramu, a Karleuša mu je odgovorila:

Foto: ATA images

 

- Vi ste meni super, baš mi je žao što takav muzički stručnjak kao vi nije novi član žirija "Zvezde Granda"! A i zgodni ste, sigurno bi pravili veliki rejting tim "cool" fašističkim ispadima protiv svojih građana i javnih ličnosti(Ceca je predosadna). Odakle ste? Ja kao rođena Beograđanka nisam sigurna da smo rođeni u istom gradu koji nazivate svojim. Mi Beograđani ne mrzimo nikoga, za nas su svi dobrodošli u ovaj grad, pa i Vi - napisala je Jelena, i dodala: "Smrt fašizmu, sloboda narodu".

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Karleuša se osvrnula i na Boškovu opasku "Zli Vesić":

- A taj "zli" Vesić kako ga ovaj čovek naziva je od Beograda napravio centar sveta u novogodišnjoj noći, doveo 100.000 turista iz čitavog regiona za doček i pokazao da smo grad velikog srca koji ne deli ljude po nacionalnosti, veroispovesti ili seksualnom opredeljenju. Ja volim Beograd- zaključila je Karleuša.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".