Ипак, прва Јеленина љубав десила се управо на самом почетку њене каријере, а реч је о боксеру Немањи у кога се како је сама једном приликом отркрила заљубила са само 16 година.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Мени се прва љубав десила кад сам имала 16 година и ево траје све до сада. То је мој садашњи дечко. Иначе, мој први дечко. Зове се Немања. Он је спортиста и велика ми је подршка у животу и у послу - причала је својевремено Јелена.

- Ја се надам да ћемо дуго година бити заједно, као што смо већ неколико година. Он је човек који мени пуно помаже и даје ми сатисфакцију да настављам да се бавим овим чиме се бавим. Пуно га волим. Надам се да ћу се удати за њега и родити му петоро деце - изјавила је тада Јелена.

 

 

На јединој заједничкој фотографији која је јавности позната Јелена и Немања били су млади, лепи и луди од љубави. Ипак, судбина је умешала прсте и њихова љубав је прекинута.

Разлози за то јавности нису познати, али је познато да су се након Немање, Јелени десиле још две велике љубави, од којих је последња крунисана браком са Душком Тошићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".