Певач је рекао да се радује дочеку 2022. године, јер за њега то није класичан концерт где пева само своје песме, већ је у репертоар укључен и рок правац као и песме колега.

Фото: Нпортал

 

- Своје наступе често започињем Чолином песмом "Добра вам ноћ пријатељи" - открио је певач.

На питање да ли планира да песму "Поноћ", која се издвојила из филма "Тома" отпева тачно у 00:00, одговара да је размишљао о томе, и да ће вероватно тако и бити.

Такође, открио је да нико из његове породице никада Нову годину није дочекао са породицом, јер "свако иде на своју страну", а да ће први коме ће честитати празник бити његов кум и гитариста бенда.

Да ли си припремио поклоне за ћерке, јел су пожелеле нешто?

- Списак је дугачак, оне се увек потруде (смех). Има ту свега, али видећемо, биће поклона.

Ћерке су са вама биле на прослави поводом филма "Тома", да ли нека гаји страст пема музици?

- Певају сјајно, средња је дуго била код Александре, и сад је код Сузе, и најмлађа је кренула на часове, супер су. Само се на томе завршава, нисам за то да сутра буду естрадне уметнице и да им то буте позив, зато што мислим да је то јако напоран посао за жену. Нека иду у школу, а песма нека буде за друштво и пријатеље. 

Да ли се сећате како сте проводили празнике у свом дому, када сте били дете?

- Па као мали, сви смо само чекали Нову годину, и Деда Мраза. Некако су те нове године биле и другачије, и ви који сте млађи када вратите време било вам је све другачије. Тада су се сви радовали празницима, док данас клинце кад питаш они кажу "Какав Деда Мраз" то не постоји, то је глупост", док су мене могли да хватају до 7-8 године да ће доћи и донети поклоне

Да ли имаш жеља за следећу годину?

Немам, само здравље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".