Na samom početku razgovara, Pejović se osvrnuo na najluđu noć.

- Sjajno je bilo, atmosfera je bila vrhunska i sve je prošlo onako kako sam i zamislio. Nažalost, sinoć i večeras su otkazani nastupi u Budvi, u Crnoj Gori, tamo je drugačija situacija kada je pandemija u pitanju. Možda je tako i bolje, malo i ja da odmorim. Svakako smo za doček bili veseli, baš je bilo za pamćenje - kaže Aco, pa dodaje:

- Nekako mi je nebično što 1. i 2. januar ne radim, ali dobro. Iskoristio sam priliku da se maksimalno posvetim porodici i prijateljima, uhvatili ste me ovde na ručku, uživamo zaista.

Aco je nedavno imao koronu, i to po drugi put, a sada otkriva koliko je ona uticanja na njega.

- Korona me je načisto slomila! Ne volim puno o tome da pričam, rečeno je da sam prehlađen i da je to bila lagana prehlada, ali to je bilo baš strašno, jedva sam se izvukao. Nemam, hvala Bogu, nikakvih posledica, i to je bio drugi put da sam imao koronu. Baš kažem, da se nisam vakcinisao, ko zna kako bi bilo... Dobro sam na kraju prošao - kaže Pejović, pa nastavlja:

Foto: Igor Marinković

 

- Bog čoveku daje neke prepreke u životu koje moraš da prebrodiš, što ne ubije, to te ojača. To su neke iskušenja koja moraš da prođeš, to se jednostavno nametne i da ih nema, možda ne bi bilo ni zanimljivo. Sve je to deo života.

Pejović kaže da trenutno nije originalan kada su želje u pitanju, i da mu je najbitnije samo jedno.

- U Novoj godini nisam poželeo koncerte, jer znam da ih neće biti. Dok ne prođe cela ova situacija, ne želim o tome da razmišljam. Glupo je da se ponavljam kao papagaj, ali jedino što zaista želim jeste zdravlje. To je danas najbitnije, sve ostalo je usputno. Biće svega, biće i novih pesama, novi album, možda od marta, videćemo - zaključio je Aco u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".