- Отишао сам из Србије, врло вероватно трајно. Добијао сам претње од тога да ће ме пребити до тога да ће ме убити. Једноставно нисам могао да се носим са тим притиском. Преселио сам се у Амстердам. Тренутно сам у стану код маме и тате. Продао сам Ферарија, купио сам стан у Амстердаму. Док ми се стан овде сређује живим код маме и тате - рекао је Бака Прасе у видеу и додао:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Нисам више могао да се носим са тим. Где год идем људи ме гледају, ко зна шта ко мисли због свега што је било. Људима није битно да ли сам крив или не за било шта, само желе да ме нападају и оптужују. Не знам шта ће даље да буде. Немам никакав план. Не знам да ли ћу снимати за Јутјуб. Не осећам се више као да желим да снимам, друго морам да почнем да радим неки посао обичан и да зарадим за живот овде, пошто је овде живети скупо. Нећу снимати за Јутјуб јер ми одузима много времена, јер не зарађујем ништа.

Бака Прасе је недавно са сузама у очима испричао своју страну приче и признао је да, када су му јавили да се Кика убила, помислио да је он крив због прозивки које је изнео на њен рачун 2019. године.

Како он тврди са Киком се растао у пријатељским односима и она му је све опростила.

Фото: Инстаграм принтскрин/ kikax3

 

 

- За ово дешавање сам сазнао међу првима, јер су њени пријатељи мене звали и рекли ми да ће ме јавно подржати истином о целом догађају, али ја сам одбио јер не желим ја да будем жртва. Криво ми је због тога што се десило. Криво ми је што нисам објавио да смо се помирили и да смо постали пријатељи. Криво ми је јер људи не знају разлог, а упиру прстом, не дају мртвима мир и поштовање да би скупили неколико лајкова, прегледа, шерова и моралних поена, да би испунили своју жељу за осветом, и то све на најружнији могући начин - написао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".