Плаве косе које никада неће изаћи из моде. Ипак, с времена на време уколико желимо да освежимо свој изглед вреди пробати и неке мало другачије нијансе које ће нам стајати подједанко добро као и оне до сада проверене, али ће наш изглед учинити свежијим и модернијим.

Праменове већина воли, а одлично стоји особама са хладнијим, али и неутралним тоном коже због пробуђенијег изгледа. Ипак, нисмо сигурни која техника је најбоља за оно што желимо да постигнемо.

У тренду за 2022. годину се наводи коришћење више различитих техника за савршен резултат "природне плавуше", а то најчешће подразумева комбинацију балаyаге-а и микро светлих праменова на праменовима који уоквирују лице. Ипак, све зависи од резултата какав желите да постигнете.

Зато фризери саветују да у салон не долазите без слике за инспирацију као референтном тачком како би ваш стилиста могао да дешифрује врсте техника које ц́е можда морати да комбинује да би добили оно што желите.

Нисте сигурни одакле да почнете да тражите инспирацију? Наставите да скролујете за најбоље одабране плаве фризуре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Хале Бери је без сумње неприкосновена краљица beachy balayage.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Истакнута коса уз ситне светлије праменове, тек мало тамнији корен и још много тога, за апсолутно савршен резултат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EBONY BOADU (@ebonyboadu)

Комбинација хладне плаве и нијанси боје меда је очигледна перфекција. Хладни тонови са мало природног корена изгледају озбиљно шик на коврџавим фризурама.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Шишке су већ ове сезоне доживеле велики come back, а сада их у 2022. очекују и прошарани праменови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Роузи се већ годинама залаже за природно офарбану плавушу и то лепо повезује класичну плавушу са модерним техникама. Светлије и пепељастије нијансе на предњој страни, а тамније и мање интензивне боје позади помажу при добијање лепе фризуре чак и када коса није у сјајном стању. Balayage у карамел тону је одличан за посветљивање тамније косе како би изгледала прилично природно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Омбре Маргот Роби спаја њен природни корен са прљавом плавом пре него што се на крајевима трансформише у класични тон путера док микро праменови уоквирују лице и повезују целу боју.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".