Сјајна глумачка екипа као и музика из филма допринели су да овај филм апсолутно сви осете срцем, а ретки су они који нису заплакали гледајући га.

Осим Драгана Бејлогрлића и Жељка Јоксимовића, за једну од кључних сцена у филму заслужна је и Бјелина ћерка Миа, која је сасвим случајно дала предлог, који је одмах усвојен.

Фото: АТА имагес

 

- Причао сам са Жељком преко телефона и нисмо могли да смислимо коју песму ће Тома изводити на концерту у Сарајеву, када је певао са Даворином и Кемалом. Тада ми је ћерка добацила: ''Зашто не отпева ''Што не нема''? То је реално најтужнија песма која постоји''. Жељку и мени се допала идеја иако смо хтели да ођавна песма буде Томина, и Жељко је одмах прионуо на посао и снимио песму у сва три гласа - рекао је глумац у једној емисији.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Међутим, аутори филма имали су недоумицу, којим речима ће се Тома обратити публици пре извођења те песме, за шта је Миа Бјелогрлић поново дала предлог.

- Рекла ми је: ''Нека каже ''За све оне којих више нема и онога чега неће бити''. Допало нам се и одлучили смо тако а одрадимо сцену. Испоставило се као сјајан потез и хвала мојој ћерци - изјавио је Бјела.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".