Саопштење МУП-а, за београдске медије преносимо у целости.

Фото: Јутјуб принтскрин/HAZZE

 

- Л.Д. је полицајцима испричала да СМС поруке, које добија од бившег партнера немају претећу садржину, али да је узнемиравају и да је због тога дошла да се посаветује. Она полицији поруке није могла да пружи на увид, с обзиром да их, како је навела, обоје бришу - пише у саопштењу у ком се даље наводи:

- Имајући у виду да у конкретном случају не постоје никакви докази, Л. Д. није поднела пријаву како би полиција имала основ за поступње, а полицијски службеници су је посаветовали које кораке може да предузме. Посебно су јој, с обзиром на наводе да је трпела насиље током њиховог заједничког живота, које никада није пријавила, а што је провером кроз систем и установљено, истакли да имајући у виду проток времена уз адекватну документацију може да поднесе пријаву - наводи се у саопштењу МУП-а.

Поводом реперовог случаја и оптужби огласио се Прво основно тужилаштво у Београду. Из тужилаштва наводе да су у току предистражне радње, односно да су полицији издат налог за прикупљање потребних обавештења.

- Наложено да се изврше све провере по пријави и да се прикупе подаци релевантни за утврђивање чињеничног стања, те да се сачини извештај и достави тужилаштву на даље поступање и одлуку - речено је из тужилаштва за поменути медиј.

Подсетимо, Нина је на свом Твитер налогу поделила је шта се наводно догодило њеној рођеној сестри Лидији, тврдећи да је наводно трпела ужасно насиље од стране доскорашњег дечка Уроша Радивојевића, познатијег као репер Нумеро, са којим је раскинула пре месец и по дана.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".