Његова драма почела је када га је 2011, како су медији пренели, напустила супруга и оставила са троје мале деце.

„Жена ме је оставила са троје деце“, пренели су медији 2011. године исповест "пакленог" кувара Саше Мишића.

- Месецима живим као самохрани отац троје деце. Моја супруга Катрин није се снашла у улози мајке у Србији пошто та улога у Немачкој, одакле је пореклом, изгледа потпуно другачије. Одлучила је да живимо овде јер смо желели да деца расту у условима који у Немачкој више не постоје - изјавио је тада Саша, преноси "Хелло", и додао да уз помоћ дадиље, која је педагог, одгаја две девојчице и дечака.

 

 

Саша Мишић, у то време велика телевизијска звезда, веровао је да његов брак има будућност и да ће супруга, са којом је остао у контакту, увидети да је најбоље да поново живе заједно, те да ће се вратити на њихово породично имање у Ритопеку.

Међутим, три године касније наступио је неочекивани обрт. Саши је Центар за социјални рад одузео децу, а старатељство над њима дато је њиховој мајци Катарини Грујнинг.

- Будите уверени да су сви докази који су достављени суду, тужилаштву и Центру за социјални рад прибављени од госпође Катрин, али и од чланова породице самог господина Мишића, који на све начине настоје да помогну бившој снаји - поручила је адвокатица бивше госпође Мишић, која је тврдила да је Саша „повредио њен и телесни и душевни интегритет њихове деце".

 

 

Уследио је одговор у виду протеста које је Саша Мишић организовао испред „Вазнесењске цркве“, тражећи да му се деца врате.

- То је тај словенски део душе који проради кад се начини велика неправда. Окупили смо се да се помолимо и да јавности пошаљемо праву слику - казао је том приликом.

Јавност је остала ускраћена за епилог породичног спора који је стигао до суда. Саша Мишић се повукао из јавности и, како преносе медији, у међувремену добио још петоро деце са женом чији идентитет није познат јавности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".