Međutim, nešto ranije, tačnije 2004. godine dogodio se brak za koji svi misle da je najkraći u istoriji VIP brakova. Britni Spirs i DŽejson Aleksander su oborili rekorde što se tiče dužine braka. Ali to je samo delimično tačno. Britni i DŽejson su se venčali u LA pod dejstvom alkohola, a kad su se otreznili "drmnuli" su jedan ekspresni razvod. Brak je trajao samo 55 sati.

Ipak, što se tiče dužine, Srbin, teniski instruktor instruktor Svetozar Tole Marinković drži zlatni trofej. Naime, on se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se venčali! Svetozar Marinković i Robin Givens upoznali su se tako što ju je on podučavao tenis. Venčali su se 1997. godine i razveli istog dana. Venčanje je upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega. Ako ne računamo mladu i mladoženju, na venčanju je bio samo i sin Robin Givens koji je tada imao dve godine. Na plaži je bilo i drugih ljudi koji su se sunčali i kupali ali nisu imali pojma šta se dešava i ko se venčava. Robin i Tole su se rastali kasnije istog dana. Upućeni kažu: posle tačno osam sati!

 

 

Inače Robin Givens je postala poznata po tome što je 1988. godine udala za Majka Tajsona koju je kasnije čuveni bokserski šampion zatekao u krevetu sa Bred Pitom pa je usledio razvod. Verovali ili ne, bila je gospođa Tajson duže nego što je bila u braku sa Marinkovićem, iako je i taj brak trajao tek nekoliko meseci.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".