- Seka i ja smo često imale snimanja emisija zajedno i ona je sa mnom zbijala šale. Pre desetak godina u novinama se pojavio paparaco gde mi ona prstima dodiruje grudi. Dobro se sećam toga. Proveravala je da li su moje grudi prave ili nisu. Nije verovala da su moje - prisetila se Elma za "Srpski telegraf", a onda otkrila da li su joj grudi prirodne:

- Jesu! Taman posla, ništa nisam radila, što ne znači da neću, ali sve u svoje vreme. Ja sam prirodna žena i mislim da je to najlepše.

Kada je reč o prijateljstvima na estradi, poznato je da je Elma bliska prijateljica Cece Ražnatović, a pevačica ne krije koliko joj je ona važna u životu.

- Mi imamo neke naše razgovore kada pričamo o svemu. Otvorimo se jedna drugoj. To su razgovori koji u principu meni pomažu, a nadam se i njoj isto tako - ispričala je.

Sinanovićeva se osvrnula i na zlurade komentare pojedinih kolega kojima je zasmetalo što je ona ponovo u svim udarnim terminima u TV emisijama, dok mnogi za tako nešto moraju da plate da bi se pojavili.

- Ima podmetanja, ali to je mali deo estrade. Moje prave kolege su uglavnom jedva dočekale da se vratim. Snimala sam nedavno novogodišnji program i sve koleginice su mi prilazile i govorile: 'Jao, ima Boga' U fazonu, tu si gde treba da budeš, na mestu koje mi pripada - zaključila je Elma Sinanović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".