Pevačica će za novogodišnji nastup navodno zaraditi čak 25.000 evra, iako prethodnih godina gotovo da nije zarađivala mnogo od muzike.

Ta cifra bi, naravno, mogla da bude i veća zbog bakšiša. Pevačica će nastupiti u jednom beogradskom klubu za doček i malo je onih koji bi propustili priliku da zajedno sa njom uđu u 2022. godinu, s obzirom na to da su pomno pratili sve ono lepo i ružno što joj se dešavalo u poslednje vreme.

Foto: ATA images

 

Pevačica je prošla kroz potpuni fijasko kada je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja, otputovao sa naslednicima Maksimom i Đorđem u Australiju. Dok je on tvrdio da je otišao „ne bi li sačuvao decu od virusa", Tanja je patila i ne znajući da još oko godinu dana neće videti mališane. NJeni fanovi su sve vreme bili uz nju, a ona je u javnost iznela mnogo detalja iz braka.

Foto: ATA images

 

Usledile su brojne pretnje od strane njenog supruga, kao i iznošenje "prljavog veša" iz braka, a Tanja je tek nakon više od godinu dana uspela da vrati sinove u Srbiju.

Sredinom oktobra ove godine odjeknula je vest da su pevačica i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u vezi.

Od tada Tanja ponovo puni novinske stupce, a to je, po svemu sudeći, povećalo i cenu njenog honorara.

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".