- Сека и ја смо често имале снимања емисија заједно и она је са мном збијала шале. Пре десетак година у новинама се појавио папарацо где ми она прстима додирује груди. Добро се сећам тога. Проверавала је да ли су моје груди праве или нису. Није веровала да су моје - присетила се Елма за "Српски телеграф", а онда открила да ли су јој груди природне:

- Јесу! Таман посла, ништа нисам радила, што не значи да нећу, али све у своје време. Ја сам природна жена и мислим да је то најлепше.

Када је реч о пријатељствима на естради, познато је да је Елма блиска пријатељица Цеце Ражнатовић, а певачица не крије колико јој је она важна у животу.

- Ми имамо неке наше разговоре када причамо о свему. Отворимо се једна другој. То су разговори који у принципу мени помажу, а надам се и њој исто тако - испричала је.

Синановићева се осврнула и на злураде коментаре појединих колега којима је засметало што је она поново у свим ударним терминима у ТВ емисијама, док многи за тако нешто морају да плате да би се појавили.

- Има подметања, али то је мали део естраде. Моје праве колеге су углавном једва дочекале да се вратим. Снимала сам недавно новогодишњи програм и све колегинице су ми прилазиле и говориле: 'Јао, има Бога' У фазону, ту си где треба да будеш, на месту које ми припада - закључила је Елма Синановић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".