Vest o smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je i uznemirila čitavu javnost, a nemili događaj desio se u noći između 8. i 9. decembra.

Kristinina je danas sahranjena na groblju "Lešće", a članovi porodice i brojni prijatelji okupili su se da joj odaju poslednji pozdrav.

Foto: S. K.

 

Neutešna Kristinina majka Nataša došla je na groblje, držeći pod ruku sestru Đukićeve, koja je nosila Kikinu sliku. Iza njih išla je druga Kristinina sestra.

Foto: S. K.

 

Kristina je sahranjena u belom sanduku, dok me među okupljenima vladala tuga i neverica su bili. Prijatelji pokojne jutjuberke prilizili su da izjave saučešće najbližima, dok je njena majka jaukala od bola.

Među prvima je pristigao da se oprosti od drugarice, infuenser i najbolji prijatelj preminule Kike, Deks Rok.

Foto: S. K.

 

NJeni drugari nosili su cveće sa rečima "Voljenoj Kiki od drugara".

Foto: S. K.

 

Mnogo Kristininih fanova koji su je pratili na Jutjub kanalu i kojima je bila idol, nisu skrivali emocije zbog činjenice da je više nema. Dečaci i devojčice u suzama su došli da se oproste.

Foto: S. K.

 

U kapeli nalazila Kikina porodica, koja primala saučešće. Veliki broj prijatelja i poznanika tragično nastradale jutjuberke prisustvovao je sahrani. Od popularnih jutjubera prisutni su Ana Lazarević, Adrija Jović, Stefan Janković, Ilija Antić, Miloš Šarić, Kristijan Bartuš i mnogi drugi.

Sveštenici su održali opelo, iako je bilo neizvesno da li će se to desiti.

Foto: Novosti

 

Tragično preminuloj jutjuberki na sahranu došlo i mnogo ljudi iz sveta "gejminga". Sahranjena je uz crkveno pojanje, a potom je na zahtev porodice puštena i pesma čiji je tekst slomio svima srce.

Ovo je tekst potresne pesme:

Kristina, gde si sad, kiše padaju tvoje mi ruke noćas trebaju ja nemam snage da te izgubim ljubav je tamo gde si ti Kristina, gde si sad da l' si nestala kao u stihu starih pesama sahrani me pokraj puta gde prolaziš češće puta

Podsetimo, Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpela nasilje na društvenim mrežama.  

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".