Nakon što je Kika pronađena mrtva odmah su se pojavile spekulacije da je devojčica izvršila samoubistvo, međutim, porodica je te navode demantovala u zvaničnom saopštenju, gde je naglasila da još uvek nema nikakvih zvaničnih dokaza da se to zaista i desilo.

NJena prijateljica Mina Dea Avramović otkrila je da Kika nije bila suicidalna, te da je na taj tragični dan njenoj mami bio rođendan, što je, prema njenim tvrdnjama, samo razlog više da ne veruje u priče da je Kika odlučila da digne ruku na sebe.

- Informacija koju javnost verovatno ne zna, jeste da je taj dan bio rođendan njenoj majci... A Kika definitvino nije bila osoba koja bi, čak i da je to uradila, a ne znamo još šta se tačno desilo, ne bi to uradila na dan kada je rođendan njene majke. Svakako da se nešto dogodilo, ali to je sada na policiji, patolozima i doktorima da otkriju šta se desilo, a mi možemo samo da nagađamo, što mislim da će dovesti do novih problema - zaključila je drugarica preminule Jutjuberke za Hajp TV.

Podsetimo, porodica tragično nastradale influenserke oglasila se saopštenjem u kom je rekla:

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".