Prema navodima njene bliske saradnice, Kristina se borila sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama, a svega pet dana pred smrt, objavila je video na svom Jutjub kanalu.

Kristina je započela Jutjub karijeru kao gejmerka, igrala je igrice, a potom je ušla u mnoge drame, koje su se istakle u sam vrh popularnosti.

Poslednji snimak

Igrica koju je igrala zove se ''Skvid gejm'', južnokorejska serija koja je za mesec dana postala hit, a posebno među mlađima. Stručnjaci smatraju da je ovo zabrinjavajuće, s obzirom da je serija prepuna nasilja. Radnja prati 456 igrača, a svaki od učesnika je u dugovima, te se opredeljuju na smrtonosni rizik.

Ukoliko ne završe uspešno zadatu igru, onda su likvidirani.

Na početku videa, Kika je istakla kako nekoliko meseci nije snimala za Jutjub, ali je odlučila da sada nastavi, nakon čega je igrala video-igru sa fanovima.

''Vidimo se u sledećem klipu, braćo!'', rekla je Kika na kraju snimka. Nasmejana i raspoložena, odavala je utisak da je sve u redu.

Nije je bilo nekoliko meseci

Iako je sa svojim fanovima održavala kontakt i pružala im ''kontent'' putem striming platforme, ona je na svom Jutjub nalogu svoj pretposlednji klip (ne uključujući kratke isečke), okačila 4. septembra, tačno 3 meseca pre poslednjeg video-snimka.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.