Osim Bojani Belivuk, Tanji Miljković i tašti Velje Nevolje Snežani Đorđević, lisice su stavljene i Mariji Milutinov, nevenčanoj supruzi optuženog pripadnika te kriminalne grupe Filipa Ivanovskog. Posle večerašnjeg saslušanja, one su puštene da se brane sa slobode.

Sve četiri žene uhapšene su u svojim domovima. Pripadnici Uprave kriminalističke policije upali su u četvrtak ujutru u njihove kuće, izvršili su pretres, a nakon toga su osumnjičene privedene na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Iz objekta u Čačanskoj ulici na Zvezdari, gde se jedna do druge nalaze kuće Belivuka i Miljkovića, koje porede sa objektom u Šilereovoj, koji je bio baza zloglasnog "zemunskog klana, naoružani pripadnici MUP su nakon višečasovnog pretresa izveli Tanju Miljković sa lisicama na rukama.

Foto: Z. Jovanović

 

 

Belivuk sa svojom ekipom imao više kuća po Srbiji, a da mu je pored one u okolini Pančeva, ova na Zvezdari trebala da predstavlja glavnu bazu.

- Kuća ima više spratova, a stakla na prozorima navodno su neprobojna, odnosno blindirana, takođe poseduje skup video-nadzor. Pored ove vile, nalazi se vila Marka Miljkovića, Belivukove desne ruke. Ove dve građevine iznutra su navodno spojene hodnikom, a Miljkovićeva kuća je opasana zidinama i metalnom kapijom sa šiljcima, takođe je obezbeđena kamerama - kaže izvor "Kurira".

Foto: Z. Jovanović, Printskrin Pink, Fejsbuk

 

 

Kuća Marka Miljkovića u Čačanskoj ulici na Zvezdari, u kojoj je juče uhapšena njegova žena, navodno je luksuzno opremljena skupocenim nameštajem i tehnikom, kao i skupim video-nadzorom. Međutim, svima je za oko zapala ikona na zidu.

- To ne bi bilo čudno da Miljković, zvani Mesar, nije uživao u kasapljenju i mučenju žrtava. I u njegovom automobilu zatečen je krst. Kroz otvorenu kapiju juče je moglo da se vidi da je u dvorištu veliki boks za pse, a u garaži veliki broj različitih automobila i bicikala za decu - kaže izvor "Kurira".

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".