Осим Бојани Беливук, Тањи Миљковић и ташти Веље Невоље Снежани Ђорђевић, лисице су стављене и Марији Милутинов, невенчаној супрузи оптуженог припадника те криминалне групе Филипа Ивановског. После вечерашњег саслушања, оне су пуштене да се бране са слободе.

Све четири жене ухапшене су у својим домовима. Припадници Управе криминалистичке полиције упали су у четвртак ујутру у њихове куће, извршили су претрес, а након тога су осумњичене приведене на саслушање у Тужилаштво за организовани криминал.

Из објекта у Чачанској улици на Звездари, где се једна до друге налазе куће Беливука и Миљковића, које пореде са објектом у Шилереовој, који је био база злогласног "земунског клана, наоружани припадници МУП су након вишечасовног претреса извели Тању Миљковић са лисицама на рукама.

Фото: З. Јовановић

 

 

Беливук са својом екипом имао више кућа по Србији, а да му је поред оне у околини Панчева, ова на Звездари требала да представља главну базу.

- Кућа има више спратова, а стакла на прозорима наводно су непробојна, односно блиндирана, такође поседује скуп видео-надзор. Поред ове виле, налази се вила Марка Миљковића, Беливукове десне руке. Ове две грађевине изнутра су наводно спојене ходником, а Миљковићева кућа је опасана зидинама и металном капијом са шиљцима, такође је обезбеђена камерама - каже извор "Курира".

Фото: З. Јовановић, Принтскрин Пинк, Фејсбук

 

 

Кућа Марка Миљковића у Чачанској улици на Звездари, у којој је јуче ухапшена његова жена, наводно је луксузно опремљена скупоценим намештајем и техником, као и скупим видео-надзором. Међутим, свима је за око запала икона на зиду.

- То не би било чудно да Миљковић, звани Месар, није уживао у касапљењу и мучењу жртава. И у његовом аутомобилу затечен је крст. Кроз отворену капију јуче је могло да се види да је у дворишту велики бокс за псе, а у гаражи велики број различитих аутомобила и бицикала за децу - каже извор "Курира".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".