Fatalna Mirjana, koja je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vreme radila kao model, udala se za vlasnika kompanije „Antonovich Furs“, koja se bavi prodajom luksuznog krzna.

Foto: Facebook/Mirjana Antonijevic

 

Dobili su ćerku Dianu, ali brak nisu uspeli da sačuvaju.

Mirjana je kasnije tvrdila da je njen suprug bio posesivan, a njihov odnos opisivala rečima: “Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti”.

Tokom trajanja brakorazvodne parnice, Mirjana je upoznala Miroslava Ilića, i tu već počinje telenovela.

Foto: ATA images

 

Došlo je vreme da Devin krene u školu. Kako se Miroslav nije javljao, Mirjana je zamolila bivšeg muža da Devinu da prezime, kako bi bilo isto kao kod njegove sestre i kako bi imao manje problema u školi.

- Mirjana je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i za njegovo izdržavanje – otkrio je jednom prilikom Daniel, koji je Devinu dao prezime.

NJih dvojica, iako nisu u krvnom srodstvu, vremenom su izgradili blizak odnos, pa su i danas u kontaktu. Naravno, spona među njima je i ćerka Mirjane Antonović, Devinova polusestra.

Foto: Facebook/Mirjana Antonijevic

 

Bivša ljubav “slavuja iz Mrčajevaca” ima mnogo razloga da bude ponosna na svoju decu. Oboje su završili Medicinski fakultet i grade uspešne karijere.

Diana Antonović je ugledni dermatolog, sa bogatom praksom. NJena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje i rak kože. Aktivan je član brojnih udruženja, uključujući „American Society of Dermatologic Surgery“.

Ćerka Mirjane Antonović je udata. Ima dvoje dece, ćerku i sina.

Devin i Diana su vrlo vezani za majku, koja je prilično aktivna na društvenim mrežama, pa sa pratiocima obavezno podeli lepe trenutke iz života svoje dece.

Kurir.rs/Story