Pevač je ovo pešačenje posvetio deci koja su obolela, sva sredstva od pešačenja putem njegove fondacije  "Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović biće uplaćena pedijatrijskoj onkologiji.

Nikola se redovno oglašava na svom Instagram profilu, a sada je pokazao da je usput sreo uličnog svirača sa kojim je zapevao.

- Put je uvek radosniji uz pesmu! - napisao je Nikola ispod videa.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

Fanovi ne prestaju da hvale Nikolu, a snimak je pregledalo nebrojano ljudi: 

"Dragi čoveče, sa Bogom ka cilju", "Koliko poštovanje i divljenje imam prema ovom čoveku", "Neka te Bog čuva" samo su neki u nizu komentara.

 

 

Podsećanja radi, nikola je za kratko vreme, samo tri dana dva miliona dinara: 

"Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama... Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama. Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. LJubim vas i volim, radujte se", poručio je on.

BONUS VIDEO: