Фатална Мирјана, која је врло млада отишла у Америку и тамо неко време радила као модел, удала се за власника компаније „Антоновицх Фурс“, која се бави продајом луксузног крзна.

Фото: Фацебоок/Мирјана Антонијевиц

 

Добили су ћерку Диану, али брак нису успели да сачувају.

Мирјана је касније тврдила да је њен супруг био посесиван, а њихов однос описивала речима: “Ја сам за њега била предмет који није могао да пусти”.

Током трајања бракоразводне парнице, Мирјана је упознала Мирослава Илића, и ту већ почиње теленовела.

Фото: АТА имагес

 

Дошло је време да Девин крене у школу. Како се Мирослав није јављао, Мирјана је замолила бившег мужа да Девину да презиме, како би било исто као код његове сестре и како би имао мање проблема у школи.

- Мирјана је била задужена за финансијске обавезе око Девина и за његово издржавање – открио је једном приликом Даниел, који је Девину дао презиме.

Њих двојица, иако нису у крвном сродству, временом су изградили близак однос, па су и данас у контакту. Наравно, спона међу њима је и ћерка Мирјане Антоновић, Девинова полусестра.

Фото: Фацебоок/Мирјана Антонијевиц

 

Бивша љубав “славуја из Мрчајеваца” има много разлога да буде поносна на своју децу. Обоје су завршили Медицински факултет и граде успешне каријере.

Диана Антоновић је угледни дерматолог, са богатом праксом. Њена ужа специјалност су козметичка дерматологија, подмлађивање и рак коже. Активан је члан бројних удружења, укључујући „Америцан Социетy оф Дерматологиц Сургерy“.

Ћерка Мирјане Антоновић је удата. Има двоје деце, ћерку и сина.

Девин и Диана су врло везани за мајку, која је прилично активна на друштвеним мрежама, па са пратиоцима обавезно подели лепе тренутке из живота своје деце.

Курир.рс/Сторy