Pre nego što su Vini (31) i Marko (38) stupili u brak, suočili su se sa neočekivanom dramom. U Skeudicu, nedaleko od Lajpciga, u Nemačkoj, tokom priprema za venčanje, bračni par je naleteo na neočekivanu birokratsku zavrzlamu. Prema tvrdnjama nemačkih vlasti, mladoženja je već odavno u braku sa drugom ženom sa kojom ima i dete.

Mlada ga je umalo ostavila za oltarom, ali srećom pokazalo se kako je došlo do birokratske greške, piše Feniks magazin. Međutim, priči tu nije kraj. Posle cele zbrke sa mladoženjom, u službenim dokumentima mlade vlasti su navele drugu majku.

U Vininom izvodu iz matične knjige rođenih, datum i mesto su nenamerno označeni kao "Brak roditelja" - 17. decembra 1971. u Geri (Tiringija). Vini je zbunjena, jer tvrdi: "Moja majka nikad nije bila u braku. A 1971. godine imala je samo devet godina." Nemačke vlasti su slučajno unele podatke o drugoj majci u matičnu knjigu 31-godišnjakinje koja je takođe rodila isti dan.

Foto: Profimedia

 

- Nažalost, napravljena je greška. Beleška o majčinom rođenju odnosila se na prethodni unos i ponovno je slučajno kopirana - poručili su iz Uprave grada Gera. Veridba bračnog para je umalo propala budući da su mladoženji upisali lažni brak, a zatim su se stvari zakomplikovale sa papirologijom.

Uprkos svemu, venčanje će se ipak održati u maju, ali Vini se sada pita šta joj je svemir hteo poručiti svim problemima koji su se zaređali pred udaju.

BONUS VIDEO: