Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena vraća se u oktagon nakon duge pauze! Irski borac Konor Mekgregor nije se takmičio još od 2021. godine, kada ga je u roku od šest meseci dva puta nokautirao Dastin Poarije. Pored toga, u poslednjih gotovo osam godina imao je još samo dve borbe - pobedu protiv Davida Seronea i poraz od Habiba Nurmagomedova u jednom od najbitnijih mečeva za istoriju čitavog sporta.

Sada je vreme za povratak i to u junu, na događaju UFC 303! Protivnik Mekgregoru biće Majkl Čendler (37), još jedan iskusan borac koji garantuje dobru borbu u oktagonu. On je u profesionalnoj karijeri na skoru 23-8, a ovo će mu biti jedan od najtežih ispita. Istina, tek treba da vidimo u kakvom je stanju i koliko je za borbu spreman Konor Mekgregor.

Na poslednjem meču koji je radio kontroverzni borac je polomio nogu, pa je na nosilima iznet iz kaveza. Usledila je duga pauza, koju je obeleževao skandalima van oktagona, ali i debitantskom ulogom na filmu, pa će biti zanimljivo videti koliko je spreman da se posveti sportu koji ga je proslavio. Kada je bio na vrhuncu snage bio je jedan od najboljih svih vremena - o tome govori njegov skor (22-6), ali i imena rivala koja je pobeđivao u UFC!

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: