U specijalnoj rođendanskoj emisiji "Zvezde Granda Specijal" dodeljene zlatne plakete povodom jubileja, 25 godina od osnivanja Grand porodukcije i 10 godina postojanja Grand televizije, a među nagrađenima je i pevačica Rada Manojlović.

Ona je emotivno doživela Grandovu nagradu i prisetila se svojih početaka, pa se u toku primopredaje umalo rasplakala na sceni.

- Ovo nije trema, ovo je neverica. Prošlo je 25 godina od osnivanja Granda, a od mog takmičenja, ako računamo tu prvu godinu, ima tačno dvadeset godina, rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

Kada su joj Vesna Milanović i Siniša Medić uručili nagradu za lojalnost i prijateljstvo, Rada se potpuno slomila, pa se sa setom u grlu obratila svima voditeljima.

- Joj, rasplakaću se. San cele moje porodice je bio da ja budem na ovoj sceni i ne mogu da verujem da sam dvadeset godina kasnije i dalje tu, kazala je Rada sa suzama u očima.

Podsetimo, Rada je nedavno bila gošća na jednom od koncerata Aleksandre Prijović, a tom prilikom je otkrila kako je izgledao prvi susret sa mladom koleginicom.

- Ona se tada takmičila u "Zvezdama Granda", sećam se da je došla na moj nastup zamolila me da otpeva jednu pesmu, rekla sam naravno da može ako dobro pevaš, a ona mi je odgovorila da dobro peva. Otpevala je Cecinu pesmu „Doktor“, tu sam je prvi put čula i oduševila sam se. Rekla sam joj da mora da se prijavi za „Zvezde Granda“, a onda mi je rekla da se takmiči već, onda sam pozvala publiku da glasa za nju. Vraćale smo se tada zajedno sa tog nastupa, imamo slike sa zadnjeg sedišta mog auta i stvarno se jako dugo poznajemo, rekla je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO: