Један од најбољих ММА бораца свих времена враћа се у октагон након дуге паузе! Ирски борац Конор Мекгрегор није се такмичио још од 2021. године, када га је у року од шест месеци два пута нокаутирао Дастин Поарије. Поред тога, у последњих готово осам година имао је још само две борбе - победу против Давида Серонеа и пораз од Хабиба Нурмагомедова у једном од најбитнијих мечева за историју читавог спорта.

Сада је време за повратак и то у јуну, на догађају УФЦ 303! Противник Мекгрегору биће Мајкл Чендлер (37), још један искусан борац који гарантује добру борбу у октагону. Он је у професионалној каријери на скору 23-8, а ово ће му бити један од најтежих испита. Истина, тек треба да видимо у каквом је стању и колико је за борбу спреман Конор Мекгрегор.

На последњем мечу који је радио контроверзни борац је поломио ногу, па је на носилима изнет из кавеза. Уследила је дуга пауза, коју је обележевао скандалима ван октагона, али и дебитантском улогом на филму, па ће бити занимљиво видети колико је спреман да се посвети спорту који га је прославио. Када је био на врхунцу снаге био је један од најбољих свих времена - о томе говори његов скор (22-6), али и имена ривала која је побеђивао у УФЦ!

(МОНДО/Д. Н.)

БОНУС ВИДЕО: