Kada je Saša Popović bez razmišljanja izabrao Anu, svi su to saznali u roku od nekoliko minuta. Ana je otkrila kako su reagovali najbliži i od koga je dobila reči podrške: 

- Uvek znači da čuješ tako lepe reči kojih sam dobila mnogo. Od Nikoline Kovač sam dobila najlepšu poruku, ali zaista i sve ostale kolege koje su pisale. Emotivno mi je to palo jer je bilo mnogo lepih reči, komplimenata, podrške i nekih stvari koje ne očekuješ. Milan Mitrović mi je samo napisao "Sevka, znam da ćeš razvaliti jer niko to ne može da radi kao ti. Puno mi je srce zbog tebe, jer znam koliko zaslužuješ sve to i koliko će da bude savršeno" - izjavila je za Blic.

Pored brojnih kolega, javila joj se i Katarina Lazić i njen bivši suprug Darko Lazić: 

- Kaća mi je čestitala i cela njena porodica, mnogo lepe poruke sam dobila od njih i to mi takođe mnogo znači. Darko mi je čestitao i rekao mi je: "Bravo, top, to je za tebe, ti si to". Predivnu energiju su mi svi doneli i posebno sam zahvalna - istakla je pevačica, pa otkrila da li je očekivala poruku od bivšeg supruga.

- Ne očekujem ni od koga ništa, pa nisam o tome razmišljala ali uvek je lepo kada dobiješ pozitivnu i lepu poruku podrške.

Bez obzira na dosadašnje nesuglastice, Ana nije imala problem da ostvari prijateljski odnos sa bivšim mužem: 

- Hvala Bogu, to je ono što je najbitnije i da smo svi srećni, zadovoljni i da je svima lepo, da svi lepo funkcionišemo i da jedni druge podržavamo u svemu - rekla je Ana.

BONUS VIDEO: