Eva je iza sebe ostavila niz fenomenalnih uloga, ali iza odglumljenih likova u njenoj duši se sakrila velika tuga. Tokom karijere, prvo joj je preminuo suprug, a najšokantija je bila vest da joj je preminula ćerka jedinica. Posle ju je sačekala borba sa opakom bolesti.Ovi teški trenuci su je naučili da ostane jaka. 

- Poručila bih ženama da brinu o sebi jer i naš život je takođe značajan, jer i nama je Bog dao život. Kad izgubimo nekoga ko je nama vrlo blizak i ako već nisam imala sreće da umrem, meni je prvo palo na pamet da ne smemo biti lude Naste, da se prepustimo tuzi i izgubimo tlo pod nogama. Mi smo dužni pred Bogom da brinemo o sebi da dok smo živi budemo dostojni tog života. Izgubila sam kćerku i nisam jedina majka koja je izgubila dete, ali nisam izgubila svoj život. Kad nisam imala sreću kao majka Jugovića da me satre bol, onda sam dužna da brinem o sebi - izjavila je Eva Ras.

Foto: ATA images

 

Eva je gostovala u emisiji na Informer televiziji, "Život kao takav" u kojoj je pričala kako je izgledao trenutak kada su joj saopštili da joj je kćerka preminula u Parizu.

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem kako umrla kada sam juče razgovala sa njom. Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u LJermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši. Morala sam da učinim sve što sam mogla da ona mrtva se vrati u svoju zemlju da ne ostane u Parizu, daleko od mene - iskrena je Eva Ras.

BONUS VIDEO: