Ana Kokić je pre nekoliko dana napunila 41. godinu. Mnogi ne bi nikada rekli da je pevačica u petoj deceniji života jer se to na njoj uopšte ne vidi, a i ona naglašava da godine nisu bitne i da su one samo broj, s toga da nema razloga da ih krije.

Međutim, njene ćerke su odlučile da joj na jednu tortu stave broj 20, a na drugu 21 i na taj način pokažu da je ona u njihovim očima mlađa nego što je to u realnosti tako.

Ana je fotografije podelila na svom Instragram profilu, a u opisu je ostavila objašnjenje celog iznenađenja.

 

 

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg – počela je Ana, pa u šaljivom stilu dodala:

- Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu „Ne idu ti, nije ti još bela kosa“! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa mojom sestrom) dve torte i nekako podele taj „veliki“ broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam „Dvadeset mi je i kusur godina“. Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve sto mi treba! I da, definitivno najukusnije i najslađe torte. Hvala svima na lepim zeljama! - napisala je Ana.

BONUS VIDEO: