Povodom ovog nemilog događaja, brojne javne ličnosti su podržale Anđelu. Ovaj put je to uradila i književnica i voditeljka Vesna Dedić koja je ujedno pohvalila Anđeline roditelje, Dragana i Branku koji su takođe ostavili velik trag na glumačkoj sceni. 

- Generacija koja će nas vratiti životu u istini i veri da hrabrost nije ludost već moralnost. Bravo Anđela - napisala je Vesna i dodala:

- Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se ne boji. Bravo za inspiraciju svim devojkama i ženama da imaju samopoštovanje koje je vrednije od samopouzdanja - istakla je književnica putem svog profila na Instagramu.

Nakon što je Anđela odbila da deli ulogu sa glumcem u seriji "Radio Mileva", Branislav ju je tužio za povredu časti. Ročište će se održati danas. 

Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala Irfanu Mensuru.

Anđela se oglasila i zahvalila se svima koji su je podržali: 

-  Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - napisala je mlada glumica.

(Republika)

BONUS VIDEO: