Proslavljena ruska teniserka Marija Šarapova ukrala je pažnju foto objektiva na Nedelji mode održanoj u Parizu.

Obožavatelji, novinari i fotografi uočili su da je napravila veliku promenu imidža. Pojavila se na revijama Viktorije Bekam i nekoliko svetski poznatih brendova. 

Ona je tokom prošle godine svoju prirodnu, plavu boju kose zamenila smeđom te mnogi nisu uspeli odmah da je prepoznaju. 

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ova bivša teniserka je tokom karijere osvojila pet grend slem titula, a četiri godine zaredom bila je proglašavana za najzgodniju sportistkinju na svetu. 

Osim svetske slave ostvarene zahvaljujući izvrsnim sportskim rezultatima, stekla je i reputaciju teniserke koju su pratili razni skandali, a afere o padu na doping testu kao i suđenje zbog prevare s nekretninama se i danas pamte. 

U nedavnom intervjuu Šarapova je otkrila najtežu odluku koju je donela tokom karijere, koju je obeležio i dopinški skandal kada je teniserka 2016. bila pozitivna na zabranjenu supstancu na testiranju.

Foto: Profimedia

 

Došlo je do razlaza s ocem Jurijem koji joj je ujedno bio i prvi trener u životu, a poruku o raskidu saradnje poslala mu je mejlom.

- Mislila sam da putem imejla mogu puno bolje izneti svoja razmišljanja. Nisam mogla da ga pogledam u lice, ali znala sam da to nije znao. Jednostavno nije očekivao da će se to dogoditi nakon što sam osvojila treći grend slam - rekla je Ruskinja. 

BONUS VIDEO:

(Večernji list)