Sve se dešavalo u periodu od juna 2022. do maja 2023. godine, a rezultovalo je tužbom i izbacivanjem Antonija iz reprezentacije Brazila!

Naime, Gabrijela Kavalin ga je optužila da ju je 15. januara u hotelskoj sobi u Mančesteru tukao i ostavio sa posečenom glavom, posle čega je morala da potraži lekarsku pomać. Između ostalog, on ju je gađao čašom i otkrila je da je isekla prst "do kosti" u pokušajima da se odbrani od njega.

 

 

Ona je navela i da je udarena pesnicom u grudi, što je oštetilo silikonski implant u grudima, pa je morala da ide na korekciju.

Fudbaler Mančester junajteda tada je momentalno odstranjen je sa spiska brazilske reprezentacije nakon optužbi za zlostavljanje od strane njegove bivše devojke.

 

 

Brazilski fudbalski savez tada je saopštio Antoni povučen iz tima nakon što su "činjenice, koje treba ispitati, postale javne".

Prema njenim rečima, prvi put je pretrpela nasilje 1. juna 2022, dok je bila trudna i na odmoru u Brazilu. Entoni, koga je Junajted platio 100 miliona evra Ajaksu, navodno je tada ugurao u auto, napao je i pretio joj da će je izbaciti u automobila usred vožnje.

"Rekao je da ako ne ostanem sa njim, neću biti ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši, da mi se srce uzlupalo. Drhtala sam od straha", rekla je ona i dodala da je sledećeg dana otišla u bolnicu i da je izgubila bebu posle 16 nedelja trudnoće.

FOTO: Profimedija

 

Poslednji incident, prema njenim rečima, dogodio se u maju ove prošle godine.

"Znala sam da moram da odem, ali nisam mogla. Mnogo mi se sviđao. Imala sam mnogo nade. Bila sam veoma vezana za njega na početku veze... Poslednjeg dana, 8. maja 2023, postalo je veoma ozbiljno. Bila sam zaista uplašena da neću moći da napustim kući. Entoni je zaključao vrata kuće i nije hteo da me pusti da izađem. Povredila sam i 'otvorila' prst, bolelo me je. Lomio je moje stvari, oduzeo je moj pasoš".

Ona je podnela policijsku prijavu protiv fudbalera u Sao Paulu u junu 2023. i u Mančesteru.

Entoni je sve ove navode demantovao i rekao da će se odbraniti na sudu od svih napada.