Lepa Italijanka se prisetila druženja sa njihovim kumom, još jednim proslavljenim srpskim fudbalerom Dejanom Stankovićem.

- Kum - napisala je kratko ispod fotografije na kojoj su njih troje nasmejani. 

Ova slika dirnula je i Aleksandra Stankovića, Dekijevog sina i fudbalera Intera, koji je u komentarima ostavio dva plava srca posvećena pokojnom kumu.

 

 

Inače, o tome koliko Dekijev naslednik poštuje Mihu govori činjenica da je na svom Instagram profilu zakačio njihovu zajedničku fotografiju koja iskače prva kad se uđe na njegov profil.

U pitanju je fotka koja je nastala upravo na krštenju.

 

 

Podsetimo, Dejan Stanković i Mihajlović su mnogo puta isticali koliko jedno drugom znače, a njihovo prijateljstvo krunisali su i kumstvom kada je Miha krstio trojicu Dekijevih sinova. 

Bili su i saigrači u Laciju, a Miha se jednom prilikom prisetio Dekijevog dolaska u ovaj italijanski tim. 

- Imao je 19 godina kada je došao u Lacio. Bio je veliki fudbaler, sjajan čovek i moj je odličan prijatelj. Kao brat mi je, iako on mene zove ćale što nije neki kompliment za mene, jer to znači da sam matoriji od njega – kroz osmeh je govorio Mihajlović

Siniša Mihajlović - biografija

Rođen 20. februara 1969. u Vukovaru, Siniša Mihajlović je fudbalsku karijeru počeo kao levo krilo, da bi prelaskom u Italiju bio prekomandovan u odbranu, gde je igrao do kraja igračke karijere.

Prvo je nastupao za Borovo, potom za Vojvodinu, a od 1990. do 1992. za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Kup šampiona i Interkontinentalni kup. Prešao je potom u Seriju A, gde je nosio dresove Rome, Sampdorije, Lacija i Intera.

Pored Intera je bio i trener Katanije, Fjorentine, fudbalske reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona, a u Bolonji je bio dvaput. Posednji put od 2019, tačno deset godina nakon što je prvi put napustio taj klub.

Od jula 2019. godine borio sa leukemijom. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila.

Preminuo je u Rimu 16. decembara 2022. godine.

BONUS VIDEO: