Лепа Италијанка се присетила дружења са њиховим кумом, још једним прослављеним српским фудбалером Дејаном Станковићем.

- Кум - написала је кратко испод фотографије на којој су њих троје насмејани. 

Ова слика дирнула је и Александра Станковића, Декијевог сина и фудбалера Интера, који је у коментарима оставио два плава срца посвећена покојном куму.

 

 

Иначе, о томе колико Декијев наследник поштује Миху говори чињеница да је на свом Инстаграм профилу закачио њихову заједничку фотографију која искаче прва кад се уђе на његов профил.

У питању је фотка која је настала управо на крштењу.

 

 

Подсетимо, Дејан Станковић и Михајловић су много пута истицали колико једно другом значе, а њихово пријатељство крунисали су и кумством када је Миха крстио тројицу Декијевих синова. 

Били су и саиграчи у Лацију, а Миха се једном приликом присетио Декијевог доласка у овај италијански тим. 

- Имао је 19 година када је дошао у Лацио. Био је велики фудбалер, сјајан човек и мој је одличан пријатељ. Као брат ми је, иако он мене зове ћале што није неки комплимент за мене, јер то значи да сам маторији од њега – кроз осмех је говорио Михајловић

Синиша Михајловић - биографија

Рођен 20. фебруара 1969. у Вуковару, Синиша Михајловић је фудбалску каријеру почео као лево крило, да би преласком у Италију био прекомандован у одбрану, где је играо до краја играчке каријере.

Прво је наступао за Борово, потом за Војводину, а од 1990. до 1992. за Црвену звезду, с којом је освојио Куп шампиона и Интерконтинентални куп. Прешао је потом у Серију А, где је носио дресове Роме, Сампдорије, Лација и Интера.

Поред Интера је био и тренер Катаније, Фјорентине, фудбалске репрезентације Србије, Сампдорије, Милана, Торина и Спортинга из Лисабона, а у Болоњи је био двапут. Поседњи пут од 2019, тачно десет година након што је први пут напустио тај клуб.

Од јула 2019. године борио са леукемијом. У једном тренутку стање му је било боље, па се вратио тренерском послу у Болоњи, али болест се поново вратила.

Преминуо је у Риму 16. децембара 2022. године.

БОНУС ВИДЕО: