Boris Beker je jedan od najboljih tenisera u istoriji, a svojevremeno je bio trener i uzor najvećem asu na svetu Novaku Đokoviću.

Ako izuzmemo njegovu sportsku karijeru, videćemo da je privatni život pun intriga i skandala.

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, Boris je Anu dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao u toaletu.

Mnogi su sve ovo što mu se događa protumačili kao "karmu" za grehe iz prošlosti, pogotovo kada je reč o vanbračnoj ćerki Ani koju dugo nije želeo da prizna.

- Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta - otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Međutim, kakogod to nazvali, ovaj događaj uništio je njegov brak sa nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima sinove Nou i Elijasa.

Inače, za vreme polnog odnosa, Anđela mu je pružila oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu sačuvala i zatrudnela potom uz pomoć veštačke oplodnje.

Nakon toga godinama je odbijao bilo kakav odnos sa Anom, i čak negirao da je ona njegova ćerka. Ipak, genetika je prevladala te je više nego jasno da joj je on otac. Vremenom je i on "legao na rudu", i pokušao da izgradi bolji odnos sa ćerkom, ali i njenom majkom.

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

Inače, zanimljivo da koliko Beker u prošlosti nije obaraćao pažnju na Anu i njene potrebe, iako mu je ćerka, toliko je za sina "ginuo". Tako je 2018. podigao ogromnu prašinu u javnosti nakon što je odlučio da tuži zamenika predsednika stranke "Alternativa za Nemačku" kada ga je ovaj rasistički izvređao na Tviteru.

Naime, Noa je u intervjuu izjavio da ga pomalo nervira to što će zauvek biti etiketiran kao sin slavnog oca, nakon čega se parlamentarac Jens Majner na Tviteru obrušio na naslednika tenisera.

- Ova mala polucrn*uga kao da traži pažnju... To je jedino objašnjenje za ovakvo ponašanje.

Nekoliko sati kasnije, poruka je nestala, a Majer je tvrdio da ju je napisao jedan od njegovih zaposlenih. Ipak, Nou nisu zanimali izgovori već je odlučio da tuži dotičnog.

Bekerov sin je inače muzičar i glumac i učestvovao je u brojnim projektima, ali se ipak u poslednje vreme mnogo više piše o njegovim devojkama. Zabavljao se i sa Zoi Kravic, a sa manekenkom Danijom Masijas je bio i veren, ali se čini da je konačno našao sreću kraj lepe pevačice Emili, a trenutno je stacioniran u Majamiju gde pokušava da ostvari karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUNTE (@bunte_magazin)

Inače, podsetimo, Beker je optužen da je sakrio imovinu vrednu milione funti, a sve da bi izbegao plaćanje dugova nakon što je 2017. godine proglasio bankrot. Vrhovni sud +proglasio ga je krivim po četiri tačke Zakona o nesolventnosti i oslobođenje po još 20 tačaka.

Prošle godine je pušten iz zatvora nakon što je odslužio osam meseci kazne, a prva odluka mu je bila da pobegne iz države i vrati se u svoju domovinu.

(Stil Kurir)

BONUS VIDEO: