Борис Бекер је један од најбољих тенисера у историји, а својевремено је био тренер и узор највећем асу на свету Новаку Ђоковићу.

Ако изузмемо његову спортску каријеру, видећемо да је приватни живот пун интрига и скандала.

Фото: Танјуг/АП

 

Наиме, Борис је Ану добио током кратке афере с манекенком Анђелом Ермаковом, с којом је провео само једну ноћ, и то 1999. године када су се упознали у лондонском ресторану Нобу. Шушкало се да се њихов фатални сусрет одиграо у тоалету.

Многи су све ово што му се догађа протумачили као "карму" за грехе из прошлости, поготово када је реч о ванбрачној ћерки Ани коју дуго није желео да призна.

- Не знам да ли је тоалет боље место, али ми смо то урадили на степеницама. Медији су пренели како смо смо имали однос на сточићу у тоалету, али тамо стола није било. То није била афера, то је био однос од пет минута - открио је бивши тренер другог тенисера света.

Међутим, какогод то назвали, овај догађај уништио је његов брак са немачком лепотицом Барбаром Фелтус, с којом има синове Ноу и Елиjаса.

Иначе, за време полног односа, Анђела му је пружила орално задовољство након чега је његову сперму сачувала и затруднела потом уз помоћ вештачке оплодње.

Након тога годинама је одбијао било какав однос са Аном, и чак негирао да је она његова ћерка. Ипак, генетика је превладала те је више него јасно да јој је он отац. Временом је и он "легао на руду", и покушао да изгради бољи однос са ћерком, али и њеном мајком.

Заједничко старатељство над Аном добио је 2007. године, и то након тешке судске битке, али данас је њихов однос ипак нешто бољи. У својој аутобиографији "Boris Becker's Wimbledon" признао је колико му је жао због ситуације која му је уништила брак, али и што је отежао Анин живот.

Иначе, занимљиво да колико Бекер у прошлости није обараћао пажњу на Ану и њене потребе, иако му је ћерка, толико је за сина "гинуо". Тако је 2018. подигао огромну прашину у јавности након што је одлучио да тужи заменика председника странке "Алтернатива за Немачку" када га је овај расистички извређао на Твитеру.

Наиме, Ноа је у интервјуу изјавио да га помало нервира то што ће заувек бити етикетиран као син славног оца, након чега се парламентарац Јенс Мајнер на Твитеру обрушио на наследника тенисера.

- Ова мала полуцрн*уга као да тражи пажњу... То је једино објашњење за овакво понашање.

Неколико сати касније, порука је нестала, а Мајер је тврдио да ју је написао један од његових запослених. Ипак, Ноу нису занимали изговори већ је одлучио да тужи дотичног.

Бекеров син је иначе музичар и глумац и учествовао је у бројним пројектима, али се ипак у последње време много више пише о његовим девојкама. Забављао се и са Зои Кравиц, а са манекенком Данијом Масијас је био и верен, али се чини да је коначно нашао срећу крај лепе певачице Емили, а тренутно је стациониран у Мајамију где покушава да оствари каријеру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUNTE (@bunte_magazin)

Иначе, подсетимо, Бекер је оптужен да је сакрио имовину вредну милионе фунти, а све да би избегао плаћање дугова након што је 2017. године прогласио банкрот. Врховни суд +прогласио га је кривим по четири тачке Закона о несолвентности и ослобођење по још 20 тачака.

Прошле године је пуштен из затвора након што је одслужио осам месеци казне, а прва одлука му је била да побегне из државе и врати се у своју домовину.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: