Bik: kozmički kolekcionar

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i uživanju. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, Bik žudi za finijim stvarima u životu. Od dizajnerskih etiketa do izvrsnog nakita, oni pronalaze radost u raskoši. Svi koji rezonuju na taj način, slagaće se sa Bikovima i njihovim vizijama života.

Devica: Pragmatični perfekcionista

Device, sa svojom velikom pažnjom za detalje, često naginju materijalističkim težnjama. Cene kvalitet i funkcionalnost, što ih čini pedantnim kupcima koji mudro ulažu. Materijalizam Devica je vođen njihovom težnjom za savršenstvom, bilo da je reč o njihovoj garderobi, uređenju doma ili ličnim stvarima.

Foto: Profimedia

 

Jarac: Ambiciozni akumulator

Jarci su poznati po svojoj ambicioznoj prirodi, a taj nagon često se nastavlja i na njihove materijalne sklonosti. Cene uspeh i status, što ih čini sklonima traženju najboljeg i najprestižnijeg predmeta koji žele da imaju. Jarci se ne boje naporno da rade kako bi postigli željeni životni stil, što ih čini jednim od horoskopskih znakova koji su najviše fokusirani na materijalno.

Lav: U središtu pažnje

Lavovi su rođene vođe sa smislom za dramu, a njihove materijalističke sklonosti odražavaju tu osobnost. Pod vladavinom Sunca, Lavovi vole da budu u središtu pažnje, a njihove materijalističke težnje često uključuju pokazivanje svog jedinstvenog stila. Od upečatljivih komada do vrhunske mode, oni uživaju u izražavanju svoje ličnosti kroz skupe stvari.

Razumevanje ovih materijalističkih osobina može da bude zanimljivo jer nudi uvid u nečije želje i motivacije, piše Astrotalk.​

BONUS VIDEO: