Бик: козмички колекционар

Бикови су познати по својој љубави према луксузу и уживању. Под владавином Венере, планете љубави и лепоте, Бик жуди за финијим стварима у животу. Од дизајнерских етикета до изврсног накита, они проналазе радост у раскоши. Сви који резонују на тај начин, слагаће се са Биковима и њиховим визијама живота.

Девица: Прагматични перфекциониста

Девице, са својом великом пажњом за детаље, често нагињу материјалистичким тежњама. Цене квалитет и функционалност, што их чини педантним купцима који мудро улажу. Материјализам Девица је вођен њиховом тежњом за савршенством, било да је реч о њиховој гардероби, уређењу дома или личним стварима.

Фото: Профимедиа

 

Јарац: Амбициозни акумулатор

Јарци су познати по својој амбициозној природи, а тај нагон често се наставља и на њихове материјалне склоности. Цене успех и статус, што их чини склонима тражењу најбољег и најпрестижнијег предмета који желе да имају. Јарци се не боје напорно да раде како би постигли жељени животни стил, што их чини једним од хороскопских знакова који су највише фокусирани на материјално.

Лав: У средишту пажње

Лавови су рођене вође са смислом за драму, а њихове материјалистичке склоности одражавају ту особност. Под владавином Сунца, Лавови воле да буду у средишту пажње, а њихове материјалистичке тежње често укључују показивање свог јединственог стила. Од упечатљивих комада до врхунске моде, они уживају у изражавању своје личности кроз скупе ствари.

Разумевање ових материјалистичких особина може да буде занимљиво јер нуди увид у нечије жеље и мотивације, пише Astrotalk.​

БОНУС ВИДЕО: