Naime, jedna stranica na Fejsbuku podelila je snimak sa nadzornih kamera jedne prodavnice koji prikazuje malog, siromašnog dečaka kako krade voće u lokalnoj piljari. 

Dete je pojelo zrno grožđa, a potom je uzelo dve banane i jabuku. Kada je primetio da iz prodavnice neko izlazi, dečačić se dao u beg. 

Iz piljare je izleteo muškarac sa keceljom, verovatno zaposleni ili vlasnik, koji je pojurio mališana, a u rukama je nosio kratku palicu za bejzbol. 

Odmah je bilo jasno da dete neće imati šanse da pobegne odraslom muškarcu, a kada ga je ovaj stigao mnogi su se uplašili za dečaka.

Sledi nekoliko trenutaka napetosti u kojima muškarac mlati palicom i priča nešto dečaku dok ga držeći za vrat vraća nazad do tezge sa koje je uzeo nekoliko voćki. 

Iako se velika većina ljudi na društvenim mrežama u tom trenutku uplašila za bezbednost mališana, usledio je deo koji je sve iznenadio.

Muškarac je uzeo papirnu kesu i napunio je voćkama te je poklonio dečaku kojeg je na kraju i poljubio. 

 

 

U komentarima ispod ovog snimka mnogi su priznali da su bili uplašeni za dečaka, ali takođe su i pohvalili plemenitost čoveka koji je poklonio voće mališanu. 

BONUS VIDEO: