Наиме, једна страница на Фејсбуку поделила је снимак са надзорних камера једне продавнице који приказује малог, сиромашног дечака како краде воће у локалној пиљари. 

Дете је појело зрно грожђа, а потом је узело две банане и јабуку. Када је приметио да из продавнице неко излази, дечачић се дао у бег. 

Из пиљаре је излетео мушкарац са кецељом, вероватно запослени или власник, који је појурио малишана, а у рукама је носио кратку палицу за бејзбол. 

Одмах је било јасно да дете неће имати шансе да побегне одраслом мушкарцу, а када га је овај стигао многи су се уплашили за дечака.

Следи неколико тренутака напетости у којима мушкарац млати палицом и прича нешто дечаку док га држећи за врат враћа назад до тезге са које је узео неколико воћки. 

Иако се велика већина људи на друштвеним мрежама у том тренутку уплашила за безбедност малишана, уследио је део који је све изненадио.

Мушкарац је узео папирну кесу и напунио је воћкама те је поклонио дечаку којег је на крају и пољубио. 

 

 

У коментарима испод овог снимка многи су признали да су били уплашени за дечака, али такође су и похвалили племенитост човека који је поклонио воће малишану. 

БОНУС ВИДЕО: