U ovom lančanom sudaru učestvovala su tri automobila, a Đorđe je sleteo sa puta. Bio je svestan svega što sledi, razmišljao je da li će biti još žrtava ili ne. Pevač je prošao sa lakšim povredama. 

Bio je u blagom šoku kada se na putu našla žena koju je udario autom. To je posle gotovog čina danima za njega bilo traumatično. Nekoliko dana je zadržan radi ispitivanja u Severnoj Makedoniji. 

Pevač je posle ove tragedije bio primoran da automobil odveze na otpad: 

- Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim… Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem, jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna – istakao je roker za Grand.

BONUS VIDEO: